Αυτοματισμος Γραφειου

Η GA IT Solutions αναλαμβάνει να αυτοματοποιήσει τις γραφειοκρατικές λειτουργίες της επιχείρησής σας προσφέροντας σύγχρονες και αποδοτικές υπηρεσίες, οι οποίες αυξάνουν και αυτοματοποιούν την αποτελεσματικότητα της επιχείρησης.

Παραδοσιακά, ο αυτοματισμός γραφείου συνδέεται με τις εξής λειτουργίες:

διαχείριση εγγράφων,  η οποία περιλαμβάνει την ψηφιακή αποθήκευση σε αξιόπιστα αποθηκευτικά μέσα εγγράφων και αρχείων. (document management system και αντίγραφα ασφαλείας/backup)

διαχείριση δεδομένων, η οποία αναφέρεται στην εισαγωγή και διαχείριση των σχετικών με τις δραστηριότητες της επιχείρησης  δεδομένων. (προγράμματα εμπορικής διαχείρισης)

 

διαχείριση έργων, η οποία σχετίζεται με την ροή, την παρακολούθηση των ομάδων εργασίας, καθώς και τη διεκπεραίωση των συνολικών έργων και projects της επιχείρησης. (προγράμματα διαχείρισης έργων project management)

προγραμματισμό εργασιών στην καθημερινή διαχείριση και επικοινωνία εργασιών και διαδικασιών. (task management)

επικοινωνία ως ένα από τα νευραλγικά και δομικά στοιχεία κάθε επιχείρησης. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) έχει καθιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια ως το πιο πολύτιμο εργαλείο επικοινωνίας που μαζί με νέες πρόσθετες εφαρμογές, όπως η διαχείριση ημερολογίου, εργασιών και ατζέντας, καθώς και τηλεδιασκέψεις συμβάλλουν στην εξοικονόμιση χρόνου και κόστους. Σήμερα, νέες και αναβαθμισμένες τεχνολογίες, οι οποίες επεκτείνουν τη λειτουργικότητα και αποτελεσματικότητα του παραδοσιακού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αναλαμβάνουν να αυξήσουν την ευχρηστία και να παρέχουν φιλικότητα προς το χρήστη συμβάλλοντας παράλληλα στην βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας. (Microsoft Office 365, SharePoint και Skype for Business)

Ο συνδυασμός των παραπάνω λειτουργιών και του αντίστοιχου λογισμικού διασφαλίζουν τη συνεχή παρακολούθηση των επιχειρησιακών σας δεδομένων και εξασφαλίζουν την ακεραιότητα τους, ώστε κάθε στιγμή να είναι διαθέσιμα προς χρήση.

Η GA IT Solutions αναλαμβάνει να συντονίσει και να υλοποιήσει όλα τα παραπάνω, προτείνοντάς σας τον ιδανικό για τις ανάγκες σας συνδυασμό, ώστε να δημιουργηθεί η "χρυσή τομή" αποδοτικότητας και παραγωγικότητας της επιχείρησής σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, προκειμένου να συζητήσουμε από κοντά τις πραγματικές σας ανάγκες και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.