Δικτυωση Επιχειρησεων & Κατοικιων

Η GA IT Solutions προσφέρει υπηρεσίες δικτύωσης προσαρμοσμένες στις πραγματικές σας ανάγκες.

Στο σύγχρονο κόσμο την Πληροφορικής και των δικτύων, σημαντικότατο ρόλο στην αύξηση της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας της επιχείρησής σας, παίζει η σωστή μελέτη και υλοποίηση του εταιρικού δικτύου σας.

Η χρήση δομημένης καλωδίωσης και σύγχρονου δικτυακού εξοπλισμού, όπως routers, hardware firewall, managed switches, κ.τ.λ σας εξασφαλίζει αδιάλειπτη λειτουργία της επιχείρησής σας προσφέροντας γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση με το Internet, υψηλά επίπεδα ασφαλείας των δεδομένων σας, καθώς και πρόβλεψη για μελλοντική επέκταση όσο οι ανάγκες σας πολλαπλασιάζονται.

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και υλοποίηση του εταιρικού ή οικιακού σας δικτύου – ενσύρματου ή ασύρματου – εφαρμόζοντας σύγχρονες πρακτικές τοπολογίας και ασφάλειας. Παρέχουμε λύσεις δικτύωσης για κάθε περίπτωση, μέγεθος και τοπολογία δικτύου, ενσύρματο ή ασύρματο.

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του δικτύου σας, παρέχουμε εξοπλισμό υλικού (hardware) από κορυφαίες εταιρείες του χώρου (Dell, HP, Cisco, D-Link, 3Com κ.ά.)

Επιλέγοντας την GA IT Solutions, οι ιδέες και τα οράματά σας γίνονται πράξη: ενσύρματα και ασύρματα δίκτυα, λύσεις για το Διαδίκτυο, ασφαλής μετάδοση πληροφορίας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, προκειμένου να συζητήσουμε από κοντά τις πραγματικές σας ανάγκες και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση προβλέποντας έγκαιρα τις εξελίξεις που φέρνει η συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία.