Εξοπλισμος

Η GA IT Solutions με την πολυετή εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής αναλαμβάνει να εξοπλίσει την επιχείρησή σας με μηχανογραφικό εξοπλισμό και συσκευές επώνυμων και καταξιωμένων κατασκευαστών και οίκων.

Βασικό κριτήριο της επιλογής μηχανογραφικού εξοπλισμού (Η/Υ, εκτυπωτές, δικτυακές συσκευές, αποθηκευτικά μέσα, UPS, κλπ) είναι η αξιοπιστία και η τεχνική υποστήριξή του. 

Η αξιοπιστία του εξοπλισμού είναι πρωταρχικής σημασίας, καθώς η επαγγελματική χρήση απαιτεί υψηλά ποσοστά διαθεσιμότητας και καταλληλότητας χρήσης.

Ο εξοπλισμός στον επαγγελματικό χώρο είναι το μέσο αύξησης της παραγωγικότητας και ανταγωνιστικότητας της επιχείρησης και ακριβώς γι' αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό ο επαγγελματίας να διαθέτει αξιόπιστο εξοπλισμό, προκειμένου να συμβάλλει στην καλύτερη αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων του.

Επιπλεόν, η τεχνική υποστήριξη του εξοπλισμού είναι εξίσου σημαντική παράμετρος, καθώς η άμεση και σωστή υποστήριξη στο ενδεχόμενο βλάβης ελαχιστοποιεί το χρόνο που ο επαγγελματίας μένει εκτός λειτουργίας.

Ενδεικτική λίστα επώνυμων κατασκευαστών εξοπλισμού είναι η Dell, Hewlett Packard, D-Link, Synology, Intel, 3Com, Cisco κλπ. οι οποίες καλύπτουν τα προϊόντα τους με εγγύηση πέντε (5) ετών και η αντικατάσταση γίνεται στο χώρο του επαγγελματία (on site support).

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να συζητήσουμε από κοντά τις πραγματικές σας ανάγκες σε μηχανογραφικό εξοπλισμό και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση .