Ιστοσελιδες & e-shops

Η GA IT Solutions αναλαμβάνει τη δημιουργία Websites χρησιμοποιώντας σύγχρονη προγραμματιστική τεχνολογία δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα στον τελικό πελάτη να διαχειρίζεται και να ενημερώνει την ιστοσελίδα του εύκολα και γρήγορα χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων γνώσεων πληροφορικής.

Με μακροχρόνια εμπειρία στη δημιουργία επιτυχημένων ιστοσελίδων, σχεδιάζουμε μοναδικές εφαρμογές για κάθε σας ανάγκη.

Μέσω του πρωτοποριακού συστήματος διαχείρισης περιεχομένου σε Joomla και Wordpress (Content Management System) ο πελάτης δεν απαιτείται να έχει γνώσεις προγραμματισμού, καθώς με απλό και εύκολο χειρισμό μπορεί μόνος του να διαχειρίζεται πλήρως το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας του.

Το παραπάνω σύστημα μπορεί να επεκταθεί και σε επιπλέον εφαρμογές, όπως κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου (e-shop), internet portals, εφαρμογές μηχανογράφησης, κ.τ.λ.

Το πακέτο ανάπτυξης της Ιστοσελίδας περιλαμβάνει τις παρακάτω διαδικασίες, τις οποίες αναλαμβάνουμε εξ' ολοκλήρου.

κατοχύρωση ονόματος (Domain Name) με όλες τις καταλήξεις (.gr, .com κ.τ.λ.)

φιλοξενία σε σύγχρονους και ταχύτατους Web Servers

καταχώριση στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης (Google, Υahoo, κ.τ.λ.)

προώθηση της Ιστοσελίδας μέσω social media, όπως Facebook, Google+, κ.ά. πραγματοποιώντας έρευνα ηλεκτρονικής αγοράς με στόχο συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες και ηλικιακό κοινό.

Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO ή Search Engine Optimization). Αφορά τη διαδικασία κατά την οποία η δομή και το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας είναι φιλικότερη προς τις μηχανές αναζήτησης προκειμένου η Ιστοσελίδα να εμφανίζεται "ψηλότερα" στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Επίσης αναλαμβάνουμε τη δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop) με σύνδεση σε πλατφόρμες online πληρωμών (συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών, PayPal, VivaWallet κ.τ.λ.), καθώς και εφαρμογές Internet προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να συζητήσουμε από κοντά τις πραγματικές σας ανάγκες και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.